קפוא_קדמי+אחורי

דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 3 דקות

המתכון באדיבות ד"ר ליאת אדרי שבחרה בספירולינה הקפואה של מאסטר ספירולינה כתוספת לשייק שהיא ממליצה ללקוחותיה..
ד"ר ליאת אדרי הנה מדענית מומחית בביולוגיה רפואית, תזונאית קלינית ומרצה מבוקשת.

המתכון פורסם בעלון הבריאות האינטרנטי Saloona.

המתכון:
רכיבים למנה אחת:

מנת ספירולינה קפואה - 20 גר'
בננה/תות שדה/אגס/תפוח עץ (לפי טעם אישי)
חופן פירות יער קפואים (חמוציות/דובדבנים/פטל אדום או שחור)
1 כף שמן שקדיה (ממרח שקדים ללא סוכר) / שמן קוקוס
1 כוס מים/מי קוקוס/חלב אורז ללא סוכר/חלב סויה

אופן ההכנה:
1. להכניס לבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד.

טיפ:
- אפשר להוסיף כמה קוביות קרח או להשתמש בפירות קפואים לקבלת משקה בריאות קיצי קר ומרענן.
- במידה ובחרתם להשתמש בפירות קפואים, חשוב לקלף ולחתוך אותם לפני ההקפאה!

עוצב ונבנה על ידי קבוצת Oversight.

© כל הזכויות שמורות לאתר מאסטר ספירולינה 2011-2019