Superfoods-Chocolate-1024x523

דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 15 דקות (+ זמן קירור כשעה)

המתכון באדיבות טלי מחלב, עיתונאית, בלוגרית ומאמנת לאורח חיים בריא.

המתכון:
רכיבים לכ- 15 מדליונים:

150 גרם קקאו קלוי (RAW מדליונים או גוש, לא אבקת קקאו)
40 גרם חמאת קקאו
1/3 כוס סירופ מייפל טבעי/אגבה/סילאן טבעי (אוהבי המתוק מוזמנים לטעום ולהוסיף עוד ממתיק במידת הצורך)
תוספות טבעיות: פתיתי ספירולינה אורגנית של "מאסטר ספירולינה", תותי גוג'י ברי, תותי עץ, תותי זהב, צימוקים, קוקוס טבעי, אגוזי לוז, קשיו, גרעיני דלעת, קקאו ניבס וכל פרי יבש שאתם אוהבים, בתנאי שיהיה טבעי (לא קלוי) וללא תוספת סוכר!

אופן ההכנה:
1. ממיסים בבן-מארי על אש חלשה את הקקאו וחמאת הקקאו.
2. מורידים מהאש, מוסיפים את המייפל/אגבה/סילאן ובוחשים היטב.
3. יוצקים את התערובת למשפך ומניחים בצד להתקרר מעט כדי שתסמיך (2-3 דקות).
4. מרפדים תבנית/מגש בנייר אפייה ויוצקים עליו מדליונים בינוניים במרווחים של 1 ס"מ.
5. מקשטים בפתיתי ספירולינה איכותית של "מאסטר ספירולינה", מוסיפים סופרפודס, אגוזים, גרעינים ופירות מיובשים שאוהבים.
6. מכניסים למקרר למשך שעה או עד שהמדליונים מתקשים ומגישים באהבה לצד חליטת צמחים
* ניתן לשמור במקפיא חודשים ארוכים או במקרר כשבועיים, למרות שבדרך כלל לא נשאר כלום כעבור 24 שעות 🙂

עוצב ונבנה על ידי קבוצת Oversight.

© כל הזכויות שמורות לאתר מאסטר ספירולינה 2011-2019