דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 10 דקות (+ השריית משמשים לשעה)

המתכון באדיבות טלי מחלב, עיתונאית, בלוגרית ומאמנת לאורח חיים בריא.

המתכון פורסם במדור הבריאות של TLV/TIMES.

המתכון:
רכיבים לכ- 20 כדורים:

50 גרם משמש אוזבקי
100 גרם אגוז מקדמיה טבעי (לא קלוי)
100 גרם פיסטוק טבעי (לא קלו)
80 גרם קרם קוקוס טבעי (לא קלוי)
40 גרם פתיתי ספירולינה של מאסטר ספירולינה
2 כפיות דבש איכותי (מומלץ RAW)
3 כפות מיץ לימון טרי
1/4 כפית הל
קורט מלח (מומלץ מלח הימלאיה)
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
1. משרים את המשמשים במים למשך שעה.
2. טוחנים בפולסים במעבד מזון את כל הרכיבים מלבד המשמשים, הדבש והלימון.
3. מוסיפים למעבד המזון את המשמשים, הדבש והלימון וטוחנים בפולסים עד לקבלת עיסה אחידה.
4. יוצרים כדורים בינוניים ומניחים בתבנית במרווחים קטנים כדי שהכדורים לא ידבקו זה לזה.
5. מכניסים למקרר ומגישים קר.

עוצב ונבנה על ידי קבוצת Oversight.

© כל הזכויות שמורות לאתר מאסטר ספירולינה 2011-2019