דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 20 דקות (+ 40 דקות זמן אפייה)

המתכון באדיבות טלי מחלב, עיתונאית, בלוגרית ומאמנת לאורח חיים בריא.

המתכון:
לירקות

1. חותכים ירקות שורש ואחרים, לפרוסות/קוביות בינוניות. 
2. מניחים על מגש אפייה.
3. מזלפים שמן זית איכותי, מוסיפים מעט מלח הימלאיה, פלפל שחור ועשבי תיבול.
4. אופים ב- 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהירקות מתרככים (אך לא מתרככים מדי).

לטחינה ספירולינה

1. מכניסים למעבד מזון את הרכיבים הבאים במינונים שאוהבים: טחינה משומשום מלא, לימון, מים, שום, מלח הימלאיה וספירולינה טרייה מופשרת (יחס של כפית ספירולינה לכל כוס יתר הרכיבים)
2. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק וצבע אחיד
3. ניתן להוסיף חופן פטרוזיליה/כוסברה
4. מפזרים בנדיבות מעל הירקות המוכנים ומגישים באהבה.

 

* מדוע דווקא טחינה משומשום מלא? מפני שהיא עשירה בסידן עד פי 100 מטחינה גולמית רגילה!

עוצב ונבנה על ידי קבוצת Oversight.

© כל הזכויות שמורות לאתר מאסטר ספירולינה 2011-2019