hamentashen-with-spirulina-1024x683

דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 30 דקות (+ 20 דקות זמן אפייה)

המתכון באדיבות טלי מחלב, עיתונאית, בלוגרית ומאמנת לאורח חיים בריא.

המתכון:
רכיבים לכ- 10 יחידות:

למלית

1 כוס פרג טחון
1/3 כוס סוכר קוקוס טחון
1 כף דבש רואו אורגני
1/4 כוס מים מינרלים
1 כף גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון טרי

לבצק

1 כוס קמח כוסמין מלא אורגני
1/4 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
1 כף סוכר קוקוס טחון
4 כפות שמן קוקוס מומס
1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

אופן ההכנה:

המלית

1. להמיס את סוכר הקוקוס, הדבש והמים על אש חלשה עד שהסוכר נמס.
2. להוסיף כוס פרג טחון, לבחוש, לבשל כדקה ולהוריד מהאש.
3. להוסיף את מיץ הלימון וגרידת הלימון ולבחוש היטב.

הבצק

1. ללוש את כל הרכיבים יחד על לקבלת עיסה אחידה.
2. להניח במקרר למשך חצי שעה.
3. לרדד, לקרוץ עיגולים בגודל תחתית כוס, להניח כמות של כפית מלית באמצע העיגול ולסגור קצוות לאוזני המן.
4. להניח בתבנית על נייר אפייה חום (אקולוגי ולא מעובד כמו נייר האפייה המולבן, ניתן להשיג בחנויות טבע).
5. לאפות במשך 20 דקות, להוציא מהתנור, להניח בצד להתקרר ולפזר מעל פתיתי ספירולינה אורגניים.

עוצב ונבנה על ידי קבוצת Oversight.

© כל הזכויות שמורות לאתר מאסטר ספירולינה 2011-2019